Očka
rating: +1+x

Dragi Dnevnik,

Halo! Ime mi je Lucy Campbell in imam 8 let. Ko odrastem, hočem biti igralka kot Emma Watson, ker je zelo lepa! Moja mamica je tudi zelo lepa in zelo pametna in mi pomaga pri domači nalogi (nisem preveč dober v njej). Moj očka dela v Veliki Beli hiši z imenom sykiatrična Psihiatrična bolnišnica, kjer žalostne ljudi spravi v dobro voljo. Ko se je danes vrnil domov, je bil zelo vesel in je rekel, da bo napredoval, kar pomeni, da dela za ulado vlado. Mislim, da se bo sestal s premierjem!

Dragi Dnevnik,

Šola je bila danes res dobra! Mami mi je naredila čokladni čokoladni sendvič za kosilo in gospodična Young mi je dala smeška na matematični nalogi! Očka se danes ni vrnil domov, ker je mama dobila očkov e-mail, v katerem je pisalo, da nekaj časa ne bo prišel domov. Ampak mami je rekla, da je v redu in da bo Očka kmalu doma, potem pa mi je kupila sladoled! Mami je rekla, da jutri ne smem jesti sladkarij, ker bi mi izpadli zobje, ampak mislim, da jih hoče zase. Grrr!

Dragi Dnevnik,

Jupi! Očka mi je danes poslal e-mail! Rekel mi je, da piše veliko zgodb in da mi jih bo poslal, da se ne dolgočasim. Očkove zgodbe so najboljše! Očka sem vprašala, če se je srečal s premierjem, pa je rekel, da ga ni videl. Mislim, da se je sestal s premierjem, vendar so mu rekli, da je to strogo zaupen sestanek in da ne sme nikomur povedati… ali pa!
V šoli je bilo vse v redu, le da mi je Cindy metala kondome, ko Gospodična Young ni gledala. Ko bom čarovnica, jo bom najprej spremenila v polža!

Dragi Dnevnik,

Gospodična Young as nas je danes naučila o piratih! Rad imam Pirate, ampak mislim, da ne bi mogli premagati čarovnika, ker imajo čarovniki čarovnijo, pirati pa ne. Potem pa je začel jokati in morala sem mu dati čokolado, da je utihnil. fantje so včasih tako veliki dojenčki.).
Očka mi je danes poslal zgodbo! Šlo je za velikega človeka, ki je moral stati pri miru, ko si ga pogledal. Mislim, da bi se bilo dobro igrati z njim, ker bi ga lahko pogledal in se potem ne bi mogel premakniti! Mislim, da bi bilo mamici všeč, ampak očka je rekel, da so zgodbe skrivnost.

Dragi Dnevnik,

Sovražim Cindy! Danes med kosilom mi je rekla, da sem velika grda svinja in spuščala je čudne zvoke, zato sem jo udaril v roko. Ni bilo težko, vendar je začela jokati in rekla gospodični Young in gospodični Young, da se ji moram opravičiti! Upam, da se bo Cindy spremenila v črva in jo bodo požrle ptice.
Očka mi je poslal še eno zgodbo! O velikem zmaju, ki je bil zelo jezen in ga je bilo težko premagati. Mogoče bi pojedel Cindy? Mislim, da je očka pozabil na viteza v svetlečem oklepu, ki ubije velikega zmaja!

Dragi Dnevnik,

Ha ha, Cindy je danes v težavah! V umetnostnem času me je pogledala, a jo je gospodična Young videla in jo odgnala. Miss Mlade všeč moje slikarstvo preveč – to je bil velik pomeni zmaj kot tisti v očka zgodbo, in tam je bil lep lepi vitez in nekatere ptice in velike sijoče sonce! Res imam rad umetnost.
Očka mi je danes poslal smešno zgodbo! Šlo je za moškega z ogrlico, ki ga je spremenila v opico. Očka sem vprašala, če mi lahko priskrbi ogrlico, da bom lahko opica, vendar mi ni poslal e-pošte, zato mislim, da ne more.


Območje ██ Log ██/██/██

1417h - Raven 1 Stopnje “██████ ██ ████████” zaznan pri odhajajočem prenosu; koda Alpha, preboj informacij potrjen.

1419h - Stopnje izsledeni do Dr. ████████; Dr. ████████ zaključeno.

1420h – Zahtevek za napotitev MTF-██ do [PODATKI IZBRISANI]. Zahtevek je bil odobren; s šifro MTF-██ je bila sproščena smola.

1428h – Popolno zajezitev kršitve informacij, potrjene s hipertenzijami od MTF-██.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License