Interesne Skupine

Pregled: Fundacija ni edina skupina, ki se zanima za Paranormalno in metafizično. Obstaja veliko drugih skupin, ki posedujejo, uporabljajo ali poskušajo ustvariti objekte SCP, bodisi za lastno korist bodisi za zaščito človeštva. Nekatere so konkurenčne organizacije, nekatere so razcepljene skupine fundacije, nekatere pa so zaupanja vredni sodelavci fundacije. V vsakem primeru se je štelo, da je treba oblikovati in razdeliti poročilo o agencijah, za katere fundacija ve, in o našem stališču do njih.


Alexylva University

Alexylva.png

Pregled: Zelo malo je znanega o univerzi Alexylva ali njenih motivih. Dokazi se zdi, da kažejo, da obstaja organizacija v neke vrste nadomestni vesolje, v katerem latinske in grške kulture ohranjanje prevlade vsaj v Zahodni Polobli; nič do danes je znano, o kateri koli drugi del tega sveta. Vse Univerze, povezane s predmeti so bili najdeni v Sredini Južne Združenih državah amerike, natančneje v Tennessee, ki vodi Fundacija raziskovalci menijo, da Univerza sama se nahaja na tem geografskem območju.

Več predmetov, ki so povezani z Univerzo (ki ni verjel, da so zgradili objekte), ki so zajeti med poštnih tranzit prek agencije, znano kot "Phitransimun Združujejo" in priloži ustrezno dokumentacijo, ki je pomagala osvetliti na predmete in kraja, iz katerih so prišli. Do danes, vse, kar je znanega o metode, ki za prenos predmetov je, da se tehnologija uporablja podobna načela, ki Einstein-Rosen Most, koncept, ki šteje zgolj teoretične, ki jih sodobna znanost. Določen del Univerze znan kot Department of Natural Filozofija se šteje odgovoren za transferences, po možnosti brez vednosti ali soglasja ostale organizacije.

Da bi videl vse dokumente označene z alexylva, kliknite tukaj.

Ambrose Restaurants

ambrose.png

Pregled: Ambrose Restaurants je široka veriga drobnih jedilnic, ki se nahajajo v različnih okoljih javne lokacije po vsej Zemlji, skupaj z več lokacijami v anomalija ali ekstra-dimenzionalne lokacije zanimivo. Te restavracije so specializirane za nenavadna hrana. in kulinarične prakse, različne variacije in slog. Kljub obsegu verige restavracij Ambrose so na splošno nenevarni in bodo namesto tega bežali pred grožnjami, usmerjenimi proti njim.

Ambrose Restaurants trenutno je verjel, da lahko skupaj v lasti oseb interesov", Chaz Ambrose" in "Marius", vendar zaradi pomanjkanja javnih občilih, to je nepotrjeni. Zlasti je več interesnih skupin sodelovalo v odnosih z restavracijami Ambrose, vključno z Marshall, Carter, and Dark Ltd. in Herman Fuller's Circus of the Disquieting, čeprav je njihov obseg sodelovanja neznan. Ker se veriga restavracij Ambrose še naprej širi preko nenormalnih trgov, je treba vse nove lokacije zapreti in shraniti dragocene informacije o restavracijah Ambrose.

Da bi videl vse dokumente označene z ambrose-restaurant, kliknite tukaj.

Anderson Robotics

ar.png

Pregled: Andersonova robotika je leta 2007 prvič pritegnila pozornost fundacije z zajetjem SCP-1360. Vodja Vincent Anderson, in, specializirano za prodajo anomalno androidov, roboti, umetno intelligences, in kibernetika, Anderson Robotika je hitro pridobila poštena vrednost vleko v sfero paratechnology. Skupine so majhne velikosti, izjemen vohunjenje zmogljivosti, in presenetljivo veliko bazo virov je dosegla apprehension koli Anderson zaposleni težko, z le peščico Anderson, izdelki, ki so trenutno v rokah Fundacije.

Da bi videl vse dokumente označene z anderson, kliknite tukaj.


Are We Cool Yet?

AWCY.png

Pregled: Skupek umetnikov z anomalijami ali anartizirancev, smo že kul? so zmožni prejemati ali proizvajati anomalije predmetov in entitet ter jih uporabljati za ustvarjanje art instalacije. Te naprave so namenjene največji javni izpostavljenosti in so bile usodne za druge navzoče osebe; stavek "Are We Cool Yet?" je vedno prisoten na nek način.

Da bi videl vse dokumente označene z are-we-cool-yet, kliknite tukaj.

The Black Queen

BlackQueen.png

Pregled: Zelo malo prepričljivi podatki so bili zajeti o osebi obresti, ki se imenuje Black Queen. Ona trdi, da je ime "Alison Chao", ime hči raziskovalec Dr. ██████ Gears in ██████ ███ Chao pred Gears' zaposlovanja Fundacija.

Black Queen ima nenavadno znanje Temelj strukture in dejavnosti, in vsebuje nepravilnosti. Razlog za to nenavadno znanja, vendar še ni dokončno opredeljeno, vendar se zdi, da bo pridobil delno s pomočjo anomalno sredstvi (vključno z možnostjo dodatnih-univerzalni informacijskih virov). Ona je večkrat uspelo, da krši Temelje varnosti, ki uporabljajo te informacije, poleg tajnih anomalno pomeni.

Nasprotujoča si poročila obstajajo Black Queen's dejavnosti in motivacije (verjetno zaradi več posameznikov ali namerno counter-intelligence). Začetna poročila, označujejo jo kot zlonamerni, morilski, in destruktivno. Druga poročila, označujejo jo kot nevtralno ali dobronamerna. Vse inteligence označuje njen odpor proti Fundaija.

Obstajajo poročila, Black Queen je sodelovanje z večino glavnih Skupinah Obresti znano, da je Fundacija, skupaj z več svetovne vlade. Nepreverjene viri trdijo, da je isti posameznik kot L. S. Kačo Roko, in da L. S. je kratica za "Malo Sestrico". Razlog za to nenavadno tesno povezavo je morda zaradi Črna Kraljica uporabo Wanderers' Library.

Inteligenca označuje prisotnost več drugih posameznikov tudi klicanje sami "Black Queen". Naravi in izvoru teh posameznikov je nejasni.

Da bi videl vse dokumente označene z black-queen, kliknite tukaj.

Chaos Insurgency

Chaos.png

Pregled: Upor kaosa je razcepljena skupina fundacije, Ustvaril ga je odpadniška celica, ki je šla A.W.O.L. z več predmeti SCP leta 1924. Od takrat je upor postal glavni akter na svetovnem prizorišču, z uporabo anomalij, ki jih dobi v svojo korist in za utrditev svoje globalne baze moči. Upor se ne ukvarja le z anomalijami, ampak tudi z orožjem in zbiranjem obveščevalnih podatkov.

To omogoča uporabo avtoritarnih režimov v revnih državah in državah v razvoju, pogosto uporabo njihovih populacij na enak način, kot Temelj ne D-Razreda osebje. To pomaga vzdrževati skrajne revščine in vojne, ki je trpela v teh državah, tako da lahko nadaljuje svojo radikalno eksperimentiranje, enostavno conscription sil, in donosno podjetje se ukvarja z različnimi nasprotne frakcije.

Večina nenavadnih predmetov, ki jih je obsedel upor, je neznanih. Med najbolj pomembne postavke so "Sodelavci Hermes", predmet sposoben upogibanje fizikalne in kemijske lastnosti katero koli zadevo, ki se dotakne, in "Zvon Entropije", objekt, ki lahko povzroči različne uničujoče učinke glede na to, kje ga je zadela. Oba predmeta sta bila prvotno pridobljena z majhno ceno fundacije in sta bila ukradena od prvotnih ustanoviteljev upora.

V SCP predmeti in druge nepravilnosti ukraden iz Fundacije običajno imajo visok potencial za neposredno uporabnost, vendar Upornikom je tudi uporaba nepravilnosti z manj neposredne aplikacije, kot so SCP-884.

Glavna baza operacij upornikov je neznana, kot tudi njeni trenutni voditelji. Ta organizacija je neposredno sovražna do fundacije in uporablja smrtonosno silo, da bi preprečila zajezitev več anomalij. Fundacija je tudi bila prepojena z agenti Upornikom v preteklosti, ki izhajajo iz izgube pomembnih znanstvenih podatkov, kraje število nepravilnosti, in umrlih delavcev. Osebje, ki so narejeni, da se zavedajo možnih napadov, teroristične akcije, in vohuni iz Upornikom, in so obvesti svojim nadrejenim o vseh dejavnostih, od kolegi osebje vgradnjo Upornikom vedenjski profil.

Da bi videl vse dokumente označene z chaos-insurgency, kliknite tukaj.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License