Politika uporabe slik

Kratek pregled te politike:

Kratka politika o uporabi slik je naslednja:

  • Pornografija in gore nista dovoljena na Wiki fundaciji SCP. Osebje lokacije se bo za vsak primer posebej odločilo, ali določena slika spada v to kategorijo.
  • Brez avtorske odobritve ni uporabe avtorskih slik.
  • Dokazilo o odobritvi je treba zabeležiti in objaviti na strani za razpravo.
  • Brez slikanja in spreminjanja, razen če si stvarnik ali imaš dovoljenje.
  • Vedno pripiši sliko viru.

Dlje, bolj zapletena različica seznama krogel, beri naprej.

Uporaba Slik S Sestavki:

Močno spodbujamo uporabo: lastne slike; izvirne slike, ki jih drugi uporabniki; slike so trenutno, ki je potekala pod Creative Commons, in slike, ki so zdaj v javni domeni. To preprečuje veliko, pravno vprašanje, da se prepreči uporaba slike na spletni strani. V vseh primerih si prizadevajte, da bi povezali vaš vir, da bi dali zasluge Stvarniku.

Lahko uporabite slike licencirane pod kreative Commons SA in BY.

Ne smete uporabljati slik, ki so licencirane v okviru kreativnega Commons NC (nekomercialnega), ND (brez derivatov), GNU GPL ali česar koli, za kar ne morete najti dovoljenja.

Če najdete avtorsko zaščiteno sliko, ki jo želite uporabiti, se morate obrniti na Stvarnika te slike in pridobiti dovoljenje. Tega ne bomo storili zate. Ko je dovoljenje izdano, ga je treba hraniti na strani za razpravo o sestavku za prihodnje sklicevanje.

Pri uporabi sposodil slike z izdelki, morate vedno dati kredit za ustvarjalca, ki sliko, na splošno skozi objavil komentar na razpravo strani in povezavo na originalni vir. Pogosto lahko vključiš povezavo do izvorne strani tako, da sliko dejansko narediš kot klikljivo povezavo.

Slike, za katere je bilo ugotovljeno, da kršijo to politiko, bodo odstranjene. Ponovna vzpostavitev teh podob brez popravka vprašanja, ki je pripeljalo do njene odstranitve, se šteje za kaznivo dejanje.

Hitra Dodelitev:

Hitro dodeli delo z uporabo naslednjega obrazca:

Manipuliranje S Slikami:

Ne smete posevkovati, urejati ali kako drugače manipulirati Najdeno sliko, da bi se izognili odkrivanju. Če se ugotovi, da je bil vodni znak ali identifikacija odstranjena iz slike, bo ta slika odstranjena in dodana bo nespremenjena.

Seveda lahko vedno urejate ali manipulirate s svojim delom. Če Stvarnik odobri dovoljenje, lahko to storite tudi za avtorsko zaščitena dela. Kot v primeru običajne uporabe je treba dokaze o tem ohraniti za potomce.

Poročaj o sliki:

Če je na spletni strani slika, ki je ne bi smelo biti, čim prej obvestite osebje, tudi če želite le dodelitev namesto odstranitve.

Če ste ustvarjalec slike, ki bi jo radi odstranili z mesta, vključite kontaktne informacije in povezave s prvotnim virom za preverjanje. Z vami bomo poskušali ravnati v dobri veri.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License